Digital Photo Enhancement Service
A Picture is truly forever..............
By: amzalina ammar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Aug-2007 08:23 Email | Share | | Bookmark
MERDEKAAA!!!!!!

Salam untuk semua...plz..untuk sape2 yg nak membuat pertanyaan sila hubunggi saya terus sbb saya agak bz nak bukak FP.....012 3252 016 -lina- TQ


Tuesday, 10-Jul-2007 06:32 Email | Share | | Bookmark
Latar belakang...

Sebelum di ubah..ada gambar lelaki di belakang
dah Touchup....and ada caption..
Salam buat semua.....lama betul tak update FP ni...sbb banyak tempahan dan saya tak sempat nak bukak FP....cume ada beberapa pertanyaan yang memang saya akan update agar pelanggan yang bertanya tak purlu tunggu lama.....so kat sini saya ada gambar yang latar belakangnya telah di ubah sedikit....gambar ni adalah tempahan dari seorang anak murid Sheikh Muhammad Fuad...


[IMG]http://srv.fotopages.com/4/15321525.jpg">[/img]


Thursday, 24-May-2007 04:02 Email | Share | | Bookmark
GAmBaR TeRBaru AkaN MunCuL.....TUnGgUuuUuu!!

 
 
 
Preserve your cherished family photographs
Restoration • Retouching • Archiving • Digital Art



Hi...ini ade beberapa contoh lagi yg saya nak tunjukkan keluaran kami....and saya keluarkan semula picture itam puteh ni yg rosak disebabkan air,kekuningan, dan macam2 lah....and we also can
remove blemishes, change skin tone, fix flaws, add "make-up", remove double chins or sags, whiten teeth, remove gaps in teeth, smooth skin texture, airbrushed magazine-like appearance, improve pageant photos... So everybody can be pretty!!




Thursday, 24-May-2007 04:02 Email | Share | | Bookmark
Heii....LonG TiMe No SeE....

 
 
All types of film and digital camera files can be transformed into beautiful artworks on artist's paper or canvas at almost any size. We can also alter the originals by adding or removing objects or people. Effects can be applied to transform your photograph to look like it has been hand painted in oils or watercolours. Treasured photographs of holiday locations, weddings, portraits and family groups can all be presented on fine art paper or on canvas as hand varnished oil paintings; the perfect gift for families or businesses.


Monday, 7-May-2007 02:30 Email | Share | | Bookmark
PIc ITaM PuTeH....

Sebelum di kaler
selepas dikaler
Wahh....wahhh....banyak org PM kite pakai YM......but kadang2 kite online kadang2 kite tak online...sorry...sbb ade yg tak repply.

OK....kat sini kite nak tunjuk satu lagi produk yang kite leh buat...banyak question yang tanye pasal pic itam puteh nak kasik kaler ....so ni die...memang kite boleh buat ..Mcm gambar ni..satu dr customer kite nak kasi kaler gamba mak ayah die punye wedding.....ini je la gambar yg ade...so die nak kasik besar and kaler...printed on canvas...and kite kasik frame kerawang2....hehehe....

Lawo gile ...selalunye kite akan tanye customer, dulu2 masa kawen ni kaler songket tu warne ape...so..bile kite make over kasi kaler tema nye tak la lari....so amacam..??? lawo tak??!!!



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net